cwany jesteś to dezercja a jak będzie czy się ludzie rozpoznają nawet bez goździków to przekonamy się w sobotę dla nieobecnych pewnie będzie jakaś relacja na forum Dobranoc!jak zwykle miłych snów i spokojnej nocy
czy coś sugerujesz? myślę ze każdy sobie jakoś do nika dopisuje wyimaginowaną twarz lub hipotetycznego sąsiada ale masz rację że można się zdziwić chyba że ktoś wszystko wie np Admin
Właśnie próbuję sobię wyobrazić wyimaginowaną twarzdo nika "KIKI". Pustka. Potrzbuję chyba jakiegoś wspomagacza. Gdyby zamiast KIKI było PIPI to już szybciej.
ja ci nie pomogę niestety no chyba że będziesz jednak na festynie i poszukasz kogoś z wiąchą goździków i nikiem pipi lub dziki ale tam będzie tyle ludzi może być ciężko
No i nawet jak ciebie zobaczę to co mam ci powiedzieć? Cześć Kiki to ja Baton? No chyba, że już przy tobie będzie spora grupka ludzi z goździkami w rękach.
dobry pomysł ale gdyby to zawiodło w odwodzie będę miała flagę z napisem "to ja kiki" wracając do wyobrażeń każdy spekuluje ja też, ale nie wiem czy warto się sprawdzać może tak jest lepiej....
a myślałem, że propozycja minie bez echa ale cos mi sie wydaje, że wszyscy swoje plakietkogoździki będą faktycznie trzymali...w kieszeni ale faktycznie moznaby zacieśniać więzi kąpińskie. osobiście bedę 230 km stąd więc... (planowane od miesiąca)